Jdi na obsah Jdi na menu
 


Workshop pro mentory "L17"

7. 2. 2024

Praktický workshop pro mentory mladých řidičů "L17"

c773fb3a-e28d-4cce-9b9d-df2247099749.jpeg

Autoškola VTR MOTOR - SPORT si Vás dovoluje pozvat na praktický workshop pro mentory "L17".
S novelou zákona 361/2000 sb. je možné od 1.1.2024 získat řidičské oprávnění sk."B" již ve věku 17 let. Tento mladý řidič však může řídit v silničním provozu vozidlo pouze pod dohledem mentora. Jaké jsou podmínky pro to stát se mentorem? Co vše to obnáší? Jaké povinnosti má mentor? Může být mentorem kdokoliv?
Zúčastněte se našeho praktického workshopu pro mentory, kde Vám vše nejen vysvětlíme, ale současně také získáte mnoho dalších užitečných rad a tištěnou publikaci "Manuál pro mentory", kterou si sebou odnesete domů.
Praktický workshop Vám však nenabízí pouze teoretickou část, ale také část praktickou. V praktické části workshopu usednete v roli řidiče do vozidla autoškoly, se zkušeným učitelem autoškoly, který s Vámi absolvuje jízdu v provozu a následně společně tuto jízdu vyhodnotíte.
Pro koho je toto praktické školení určeno? Pro každého držitele řidičského oprávnění sk."B", který má zájem dozvědět se o "L17" více, či má v plánu být přímo mentorem.
Workshopem pro mentory Vás budou u provázet zkušení učitelé autoškoly s mnohaletou praxí s mladými řidiči, kteří Vám předají své poznatky z praxe.

Délka trvání workshopu: 3 - 4 hodiny

Cena: 1 000 Kč/osoba, v ceně školení je zahrnuta praktická jízda v provozu (45 min jízda, 15 min vyhodnocení) a tištěná publikace "Manuál pro mentory". Cena za školení se hradí hotově na místě, v den školení.

Obsah workshopu: 2 hodiny teoretické školení pro mentory v učebně autoškoly a praktická jízda s učitelem autoškoly (60 min - 45 min jízda a 15 min vyhodnocení jízdy)

Kde školení pořádáme: Autoškola VTR MOTOR-SPORT, Pražská 1070/63, 250 01 Brandýs nad Labem

Minimální počet účastníků jsou 2 osoby a maximální počet účastníků je 6 osob.

Účastník musí být držitelem řidičského oprávnění sk."B", který musí mít sebou. V případě, že účastník nepředloží platné řidičské oprávnění sk."B" nemůže se zúčastnit praktické jízdy.

Jak se přihlásit: emailem na adrese autoskola@vtrmotorsport.cz 
Do předmětu prosíme uveďte "Worskhop L17" a do emailu uveďte o jaký termín máte zájem a kontakt na Vás.

Termíny budeme postupně doplňovat!!

Duben 2024
Aktuálně není vypsaný žádný termín
Školit Vás bude: Markéta Vojtová
Praktická jízda: Tým Autoškoly VTR MOTOR - SPORT

V případě dotazů volejte na tel. 728 02 02 88

 

 

 

Komentáře

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář